SPELMASKINER

LÅT INTE REFLEXERNA VILA, NU HAR VI MASSA NYA SPELMASKINER I VÅR BOWLINGHALL!

UPPLEV VÅRA NYA SPELMASKINER!

Vi är glada att presentera vårt senaste tillskott - ett imponerande utbud av spelmaskiner som tar underhållningen till en helt ny nivå! Vår bowlinghall har nu blivit epicentrum för spelglädje och spänning för både unga och gamla. Kom och utforska den färgstarka världen av spel och upplev en oförglömlig tid tillsammans med oss!


Oavsett om du är en hängiven gamer eller en nybörjare som vill ha lite kul, har vi något för alla. Testa din skicklighet på arkadspel som tar dig tillbaka till barndomens äventyr, eller utmana dina vänner i adrenalinfyllda tävlingar. Här finns även klassiska favoriter som airhockey och basketmaskiner för att göra tävlingsstämningen ännu hetare!

BOXBOLL

Det är dags att känna adrenalinet pumpa! Utmana dig själv eller vänner i att slå så hårt du kan för att tjäna poäng.


Vår boxbollmaskin är mer än bara en lek, den är en oslagbar källa till spänning och underhållning. Det är en möjlighet att mäta din kraft, utmana dina vänner och kollegor, och kanske till och med förbättra ditt rekord! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, har du chansen att visa upp din styrka och bli mästaren på att träffa med precision.


Så, vad väntar du på? Kom till vår boxbollmaskin och upplev den oförglömliga känslan av att testa din styrka och precision i en säker och rolig miljö! Det är dags att visa vad du går för genom att slå så hårt du kan och tjäna höga poäng.

INOMHUSBASKET

Kom du aldrig med i NBA? Lugn, för nu har vi basketplanen inomhus! Kom och uppleva den magiska känslan av att kasta korgar på vår toppmoderna inomhusbasket maskin! Oavsett om du är en basketballentusiast eller bara vill ha lite kul, kommer vår maskin att ge er den ultimata basketupplevelsen.


Ta med dina vänner, kollegor eller familjemedlemmar och tävla mot varandra i spännande utmaningar. Precision och skicklighet är nyckeln till att träffa korgen och samla poäng.

HITTA TILL OSS

Vägbeskrivning

Från stationen i Osby går ni mot Södra portgatan (gatan som går från rondellen under viadukten) och följer den hela vägen bort till padelhallen. Där kommer ni snart se bowlinghallen på er högra sida.

Rulla till toppen

BOWLINGMENY

FÖRRÄTTER

Pubtallrik med kycklingvingar, chili cheese, lökringar

65kr

Toast med ost och skinka

35kr

VARMRÄTTER

Veggieburgare

95kr

Schnitzel med pommes och bearnaisesås

139KR

Hamburgare 90g/150g

75kr/95kr

Hamburgare & pommes 90g/150g

95kr/105kr

Chicken nuggets 6st med pommes

85kr

Smal korv med bröd

25kr

SMASHBURGARE & POMMES 100g

110Kr

POMMES Tallrik

35Kr

EFTERRÄTTER

Kladdkaka med vispad grädde/glass

45Kr

2 st Amerikanska panNkakor med glass och Jordgubbssylt

65Kr

Buffé förbokas minst 3 dagar innan och minst 6 personer.
VID ALLERGI FRÅGA PERSONALEN!