JAKTSIMULATOR

NU KAN DU JAGA ÅRET RUNT OM MED VÅR NYA JAKT SIMULATOR!

STARTA DIN DAG MED NYA JAKTUPPLEVELSER!

Stig in i en virtuell jaktvärld där olika jaktmarker från hela världen finns inom räckhåll, redo för dig att utforska. Vår avancerade jaktstimulator tar dig med på en spännande resa genom varierande terränger och jaktscenarier, allt medan du njuter av komforten inomhus. Upplev den oöverträffade känslan av att hantera ditt vapen och följa bytet genom din sikte, precis som i verkliga jaktsituationer.


Oavsett om du är en erfaren jägare eller en nyfiken nybörjare, är vår jaktstimulator perfekt för alla nivåer av färdighet. Med realistisk grafik och precision i varje rörelse, får du känslan av att vara mitt i jakten. Den avancerade teknologin och realtidsdatan förbättrar hela upplevelsen och ger dig en autentisk jaktupplevelse som kommer att lämna ett varaktigt intryck.

BOKA TID FÖR JAKTSIMULATORN

ÖPPETTIDER APRIL - AUG


Mån-Fre 07:00-23:00

Lördag- Söndag samt röda dagar

Pris:

1 tim 85Kr

2 tim 160Kr

Åldersgräns: 15 år (eller i vuxet sällskap)

JAKTSIMULATOR

Simway Hunt Pro är den ultimata lösningen för dig som vill hålla jaktkunskaperna vassa året om. Med vår avancerade jaktstimulator kan du uppleva spänningen i en realistisk jaktmiljö med alla dess utmaningar, från olika terrängtyper och väderförhållanden till skiftande viltbeteenden och skjutpositioner. Sensorerna i simulatorn känner av dina rörelser och precision, vilket låter dig finslipa dina färdigheter och vara redo för nästa jaktsäsong. Med Simway Hunt Pro kan du vara säker på att vara i toppform när det är dags att ge sig ut i verkligheten och möta naturens utmaningar.PROGRAMVARAN

14 olika spelmallar inklusive lerduveskytte, vildsvin, fåglar, praktiskt skytte, sportskytte och mer.

-Totalt 40 olika scenarier

-Rörelseanalys av gevärs pipa

Jaktelektioner med olika djur, som rör sig i olika hastigheter, avstånd och banor, täckande frodiga skogar såväl som öppna landskap under olika årstider.

HITTA TILL OSS

Vägbeskrivning

Från stationen i Osby går ni mot Södra portgatan (gatan som går från rondellen under viadukten) och följer den hela vägen bort till padelhallen. Där kommer ni snart se bowlinghallen på er högra sida.

Rulla till toppen

BOWLINGMENY

FÖRRÄTTER

Pubtallrik med kycklingvingar, chili cheese, lökringar

65kr

Toast med ost och skinka

35kr

VARMRÄTTER

Veggieburgare

95kr

Schnitzel med pommes och bearnaisesås

139KR

Hamburgare 90g/150g

75kr/95kr

Hamburgare & pommes 90g/150g

95kr/105kr

Chicken nuggets 6st med pommes

85kr

Smal korv med bröd

25kr

SMASHBURGARE & POMMES 100g

110Kr

POMMES Tallrik

35Kr

EFTERRÄTTER

Kladdkaka med vispad grädde/glass

45Kr

2 st Amerikanska panNkakor med glass och Jordgubbssylt

65Kr

Buffé förbokas minst 3 dagar innan och minst 6 personer.
VID ALLERGI FRÅGA PERSONALEN!