GOLFSIMULATOR

NU KAN DU SPELA GOLF ÅRET OM MED VÅR NYA INDOOR GOLF!

SWINGA IGÅNG DIN DAG MED LITE GOLF!

Stig in i en virtuell golfvärld där golfbanor från hela världen finns inom räckhåll, och äventyret bara väntar på att börja. Vår avancerade golfsimulator tar dig med på en resa genom de mest prestigefyllda golfbanorna, allt medan du befinner dig bekvämt inomhus. Upplev den oslagbara känslan av att svinga klubban och se bollen flyga genom luften, precis som på riktiga fairways.

Oavsett om du är en inbiten golfentusiast eller nyfiken nybörjare, är vår golfsimulator perfekt för alla nivåer. Med realistisk grafik och precision i varje detalj, känner du dig som om du faktiskt är ute på banan. Hela spelet förstärks med hjälp av avancerad teknologi och realtidsdata, vilket ger dig en autentisk golfupplevelse som du aldrig kommer att glömma.

BOKA TID FÖR GOLFSIMULATORN

ÖPPETTIDER APRIL- AUG

Mån-Fre 07:00-23:00

Lördag- Söndag samt röda dagar

Pris:

1 tim 85Kr

2 tim 170Kr

GOLFSIMULATOR

Golfsimulatorer är den perfekta lösningen för dig som vill underhålla svingen under vintern. Med vår naturtrogna golfsimulator kan du uppleva en komplett 18-hålsrunda med alla dess utmaningar såsom vind, vattenhinder, out of bounds och ondulerade greener. Sensorerna i simulatorn känner av bollens bana och skruv, vilket gör att du kan förfina din svingteknik inför sommarsäsongen och sedan ligga steget före på första utomhustävlingen för säsongen.KOPPLA SAMMAN ALLT GENOM DIN APP

Att hålla koll på ditt spel är enkelt med TrackMan Golf-appen. Appen samlar information från alla TrackMan-produkter och ger dig tillgång till dina statistik från en enda enhet varje gång du spelar och tränar. Njut av kraften i TrackMan-teknologin under dina träningssessioner på drivingrangen och få åtkomst till aktivitetsrapporter för omfattande insikt om din utveckling.

HITTA TILL OSS

Vägbeskrivning

Från stationen i Osby går ni mot Södra portgatan (gatan som går från rondellen under viadukten) och följer den hela vägen bort till padelhallen. Där kommer ni snart se bowlinghallen på er högra sida.

Rulla till toppen

BOWLINGMENY

FÖRRÄTTER

Pubtallrik med kycklingvingar, chili cheese, lökringar

65kr

Toast med ost och skinka

35kr

VARMRÄTTER

Veggieburgare

95kr

Schnitzel med pommes och bearnaisesås

139KR

Hamburgare 90g/150g

75kr/95kr

Hamburgare & pommes 90g/150g

95kr/105kr

Chicken nuggets 6st med pommes

85kr

Smal korv med bröd

25kr

SMASHBURGARE & POMMES 100g

110Kr

POMMES Tallrik

35Kr

EFTERRÄTTER

Kladdkaka med vispad grädde/glass

45Kr

2 st Amerikanska panNkakor med glass och Jordgubbssylt

65Kr

Buffé förbokas minst 3 dagar innan och minst 6 personer.
VID ALLERGI FRÅGA PERSONALEN!