DART & SHUFFLEBOARD

LÅT INTE REFLEXERNA VILA, NU HAR VI MASSA NYA SPEL I VÅR BOWLINGHALL!

UPPLEV VÅRA NYA SPEL!

Vi är glada att presentera vårt senaste tillskott - ett imponerande utbud av underhållningen på en helt ny nivå! Vår bowlinghall har nu blivit epicentrum för spelglädje och spänning för både unga och gamla. Kom och utforska den färgstarka världen av spel och upplev en oförglömlig tid tillsammans med oss!


Oavsett om du är en hängiven spelare eller en nybörjare som vill ha lite kul, har vi något för alla. Testa din skicklighet på vår darttavla och kasta pilarna med precision för att vinna poäng eller utmana dina vänner i adrenalinfyllda tävlingar. Här finns även klassiska favoriter som shuffelboard där du kan skjuta puckar mot målet och försöka få dem att landa på rätt plats för att vinna. Tävlingsstämningen är hög och det finns alltid en chans att visa din skicklighet.


Så kom till vår spelhall och upplev den spännande världen av darttavla och shuffelboard! Det är dags att kasta pilarna och skjuta puckarna med precision för att ta hem segern i dessa underhållande spel.

DART

pris - 1 tim/100kr

Det är dags att uppleva en spännande rusch! Utmana dig själv eller vänner i att sikta och kasta pilarna så exakt som möjligt för att tjäna poäng med vår Scolia Pro pilkastningsmaskin.


Vår Scolia Pro pilkastningsmaskin är mer än bara en lek, den är en oslagbar källa till spänning och underhållning. Det är en möjlighet att mäta din träffsäkerhet, utmana dina vänner och kollegor, och kanske till och med sätta nya rekord! Oavsett om du är en erfaren pilkastare eller nybörjare, har du chansen att visa upp din skicklighet och bli mästaren av precisionsskott.


Så, vad väntar du på? Kom till vår pilkastningsmaskin Scolia Pro och upplev den oförglömliga känslan av att testa din träffsäkerhet och precision i en säker och rolig miljö! Det är dags att visa vad du går för genom att kasta pilarna så exakt som möjligt och tjäna höga poäng.

SHUFFLEBOARD

pris - 1 tim/100kr

Ta en paus från vardagen och upptäck spänningen med shuffleboard! Vår shuffleboardbana har blivit en favoritplats för avkoppling och tävling, där du kan njuta av en härlig tid med vänner, familj eller kollegor.


Oavsett om du är en erfaren shuffleboardmästare eller en nybörjare som vill prova på, har vi något för alla. Skjut puckarna med precision och strategi för att föra dem till poängområdet, eller utmana dina vänner i en spännande tävling om vem som kan få högst poäng. Shuffleboard är ett roligt och beroendeframkallande spel som passar alla åldrar.


Så, kom till vår shuffleboardbana och upplev den avkopplande och underhållande världen av shuffleboard! Det är dags att visa upp din skicklighet, koppla av och ha kul samtidigt. Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig shuffleboardupplevelse!

HITTA TILL OSS

Vägbeskrivning

Från stationen i Osby går ni mot Södra portgatan (gatan som går från rondellen under viadukten) och följer den hela vägen bort till padelhallen. Där kommer ni snart se bowlinghallen på er högra sida.

Rulla till toppen

BOWLINGMENY

FÖRRÄTTER

Pubtallrik med kycklingvingar, chili cheese, lökringar

65kr

Toast med ost och skinka

35kr

VARMRÄTTER

Veggieburgare

95kr

Schnitzel med pommes och bearnaisesås

139KR

Hamburgare 90g/150g

75kr/95kr

Hamburgare & pommes 90g/150g

95kr/105kr

Chicken nuggets 6st med pommes

85kr

Smal korv med bröd

25kr

SMASHBURGARE & POMMES 100g

110Kr

POMMES Tallrik

35Kr

EFTERRÄTTER

Kladdkaka med vispad grädde/glass

45Kr

2 st Amerikanska panNkakor med glass och Jordgubbssylt

65Kr

Buffé förbokas minst 3 dagar innan och minst 6 personer.
VID ALLERGI FRÅGA PERSONALEN!